Show Info

Over Bloes!

Hi! Ik ben Lotte, oprichter van Bloes!

Ik ben getrouwd met Nathan en samen wonen we in Kampen. Lezen, koffie, creatief bezig zijn, zingen, theater, kletsen en goede gesprekken, mensen en (dag)dromen zijn dingen waar ik erg van houd.
Naast Bloes! ben ik ook werkzaam als theaterdocent bij Cultuurplein Heerde, wat ik met veel plezier doe!

“Iedere vrouw is anders en uniek!”

Ik vind het prachtig om te zien hoe iedere vrouw zo anders en uniek is. Door mijn adviezen wil ik vrouwen helpen om dit te ontdekken en te versterken. We kijken samen niet alleen naar wat je mooi staat, maar vooral ook naar wat goed past bij wie JIJ bent.

Voordat ik mijn opleiding tot kledingcoach/personal shopper bij Mooi! Stijlopleidingen heb gevolgd, werkte ik als Social Worker. Ik werd hier niet gelukkig van; op een gegeven moment zat ik huilend in de auto naar mijn werk. Ik wilde heel graag wat anders doen, maar wat?

“Ik vind het ontzettend mooi om met andere vrouwen van hart tot hart te praten.”

Een van de dingen die ik mooi vind, zijn goede gesprekken; bijvoorbeeld met andere vrouwen.
Het gaat vaak over dingen die je misschien wel herkent; de onzekerheden over of je wel leuk genoeg bent, of goed genoeg, of je wel de goede kleren aanhebt, of er wel bij hoort… Het zijn onzekerheden waar ik zelf ook nog vaak mee worstel.

Omdat ik het zo belangrijk vind dat elke vrouw inziet hoe waardevol en uniek ze is, ben ik kledingcoach geworden; als je je mooi voelt, is dat ook te zien! Ik wil je helpen je onzekerheden los te laten. Laten we samen kijken naar wie JIJ bent.

“Want zoals jij is er geen één en dit mag je ook uitstralen!”


Bloes! is ‘bloes’. Gewoon, met een ‘oe’. Want het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Net zoals het niet moeilijk hoeft te zijn om je zó te kleden dat het helemaal is zoals jij bent. Daarom is Bloes! er. Voor jou. Omdat jij ook weleens wat tijd voor jezelf mag nemen. Omdat jij het waard bent!

Meer informatie over Lotte

Wat is je favoriete hobby?

Lezen! Ik vind het heerlijk om verzonken te zijn in een goed boek.

Wat is een hobby waarvan je zou willen dat je die had?

Een instrument héél goed kunnen bespelen; dat lijkt me heel gaaf.

Random fact

Welke kleren ik draag baseer ik soms enkel en alleen op de kleur van mijn sokken

Wat is je favoriete kledingstuk?

In de winter een heerlijke trui, in de zomer een zwierige jurk met blote voeten en een hoge knot!

Wat heb je altijd bij je in je tas?

Een leesboek!

Wat is je meest beschamende moment?

Ik liep een keer al kletsend over straat met een vriendin. Ik had helaas de lantaarnpaal niet gezien… En er liepen nogal wat andere mensen. Dat was best gênant… én pijnlijk.

Wat is een object waar je niet zonder kan?

Een schrift/boekje. Ik maak altijd lijstjes of moet dingen opschrijven. En mijn foodprocessor. One of my favorites! Zó handig bij het maken van taarten, bij het koken, etc. Aanrader!