Show Info

Ervaringen

Direct resultaat!

Een erg leuke middag was het. Super duidelijk advies over kleur en kledingstijl op een hele prettige manier.
Die avond meteen de adviezen toegepast en ja hoor: Ik kreeg allerlei positieve reacties over mijn kleding. Het werkt dus echt!

Alofina Demming
Kleur- & Stijladvies

Lotte luistert echt

Ik heb eens eerder kleuradvies gehad en dat viel best tegen. Lotte heeft een subtiele manier van luisteren tussen de zinnen, waardoor ik advies op maat kreeg!

Ruth Kwakkel
Kleuradvies

Het was een bevestigend advies!

Lotte heeft een open, spontane manier van stijladvies geven. Mooi om bevestigd te zien dat er onbewust al goede keuzes worden gemaakt. Maar dan op extra details nog eens extra tips meekrijgen is zeker mooi meegenomen. Heel blij dat ik dit advies mocht krijgen!

Matthanja Berkhout
Stijladvies

Lotte gaf mij het gevoel dat je als vrouw bijzonder bent!

Lotte stelt prettige vragen en zij stemt af door van te voren vragen te stellen en te weten hoe ik over kledingstijl en kleur denk.
Lotte gaf mij het gevoel dat je als vrouw bijzonder bent! Het advies komt natuurlijk over, het voelt alsof Lotte dit werk al langere tijd doet. Doordat ze een bepaalde rust meebrengt en een fijne sfeer creëert.

Özlem Lans
Kleur- & Stijladvies

Ik heb leuke reacties gehad op het advies van Lotte

Ik had 20 jaar geleden al eens een kleuradvies gekregen. Qua kleuren kwamen we op hetzelfde uit, wel kreeg ik leuke adviezen om bijvoorbeeld in plaats van een shawl (welke ik altijd draag) eens een leuke grote ketting te dragen als blikvanger. Dit heb ik gedaan en hier heb ik hele leuke reacties op gehad.

Bea Zijlstra
Kleuradvies

De goede tips en adviezen waren erg fijn!

We hadden een workshop Kleur & Stijl met 5 vrouwen.
Het was een gezellige middag en vooral de goede tips en adviezen van Lotte waren erg fijn!

Reina Blaauw
Workshop

Lotte heeft een natuurlijk talent voor het contact leggen met mensen

Lotte heeft mij kleur- en stijladvies gegeven en daarnaast hebben we samen in mijn kast gekeken voor ‘shop in eigen kast’. Ik heb dit ervaren als heel prettig en leerzaam. Lotte heeft een natuurlijk talent voor het contact leggen met mensen en stelt je heel snel op je gemak. Ze gebruikt haar kennis in combinatie met humor en let daarop heel erg op wat bij jou zelf past. Wat ik sterk aan Lotte vind, is dat ze niet in hokjes en vakjes denkt. Zeker rondom kleur- en stijladvies is hier niet één voorkeurskleur of stijl uit te halen, het is een combinatie van verschillende aspecten. Dit benadrukt Lotte en geeft aan dat het belangrijk is om dichtbij jezelf te blijven. Tijdens het ‘shoppen in eigen kast’ heb ik veel gehad aan de creatieve kijk van Lotte. Zij heeft mij inzichten gegeven in combinaties waar ik zelf niet op zou komen, wat maakt dat kledingstukken een tweede leven hebben gekregen. Voor een kundig en creatief advies en ook voor een gezellige tijd, moet je zeker bij Lotte zijn!

Anne Spronk
Kleur- & Stijladvies, Shop in eigen kast

Lotte had niet alleen interesse voor mijn uiterlijk maar ook voor mij als persoon

Door dit kleuradvies draag ik nu kleding waarvan ik eerst dacht dat die kleur mij niet stond. Doordat ik zelf kon ervaren, door middel van lappen stof in bepaalde kleuren voor mij te houden, dat bepaalde kleuren mij goed stonden, draag ik dit nu zelfverzekerder. Ook had Lotte niet alleen interesse voor mijn uiterlijk maar ook voor mij als persoon; kleding moet namelijk ook bij je persoonlijkheid passen.

Anouk Zijlstra
Kleuradvies

Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens het consult.

Lotte zorgt voor een veilige en fijne sfeer. Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens het consult. Als resultaat weet ik nu waar ik op moet letten bij het kopen van kleding. Dit heb ik al heel fijn toe kunnen passen tijdens het shoppen voor een jurkje voor een bruiloft.

Gerlinde Schouten
Kleur- & Stijladvies